Final Touch Bygg

Takomläggning

VI BYT​ER DITT TAK I VÄSTERÅS

En snickare kommer hem till dig och genomför en ordentlig översyn av ditt tak, både ute och inne. Tillsammans går ni igenom dina materialval och önskemål.

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
En snickare kommer hem till dig och genomför en ordentlig översyn av ditt tak, både ute och inne. Tillsammans går ni igenom dina materialval och önskemål. Taket mäts upp och plåtar kontrolleras.
2. Vi lämnar en offert
Är det aktuellt att byta underliggande råspont eller bygga en takkupa i samband med takomläggningen beräknas kostnaderna. Vi skickar en skriftlig offert med priset inklusive arbete och material.
3. [Det här gör vi]
Materialet beställs och när det är dags att utföra arbetet monteras ställning upp runt arbetsområdet. Arbetet inleds med rivning av bef takpannor och fortgår sedan enligt offert.
4. [Det här gör vi]
Vi dokumenterar löpande under arbetets gång och när takomläggningen är klar besiktas taket tillsammans med kund eller utsedd besiktningsman. Betalning sker efter slutfört arbete mot faktura.

Takbyte i västerås

Vad är viktigare än ett bra tak över huvudet? Lägga tak är ett stort jobb och rätt utfört håller det länge. 

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.