Markskruv

Vi skruvar ner dina plintar

De flesta projekt kräver någon typ av fundament som förankras i marken för att skapa stabilitet. Vi skruvar markskruv istället för att gräva och gjuta plintar som kräver mycket arbete och lång torktid. Det går snabbt, blir stabilt och kan belastas direkt. Markskruvarna kan användas till det mesta så som staket, trädäck, attefallshus, uterum, carport,växthus, ja till och med flaggstänger!

markskruv billigt

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
Beroende på vilket typ av belastning markskruven ska klara så finns det olika modeller. Att provborra är att rekommendera, på så vis kan vi jobba med fasta priser per markskruv.
2. Vi lämnar en offert
I vissa fall med större konstruktioner kan vi behöva beräkna för att skruvarna ska klara belastningen. Vi skickar en skriftlig offert med priset inklusive arbete och material.
3. [Det här gör vi]
Markskruvarna beställs och när det är dags att montera dem kommer vi 2 st. Vi märker upp gemensamt med kunden vart vi ska skruva och sen kör vi igång. Arbetet går ofta relativt fort.
4. [Det här gör vi]
Vartefter markskruvarna monteras är det klara för att belastas. Ingen torktid alls utan det är klart direkt. Betalning sker efter slutfört arbete mot faktura.

Vi skruvar markskruv

Markskruv finns i flera utföranden och längder beroende på vad du ska bygga och hur din mark är beskaffad. 

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.