Final Touch Bygg

Köksrenovering

Dags för ett nytt kök?

Är det dags att låta köket få en ansiktslyftning eller rent av ett helt nytt utseende? Även om en köksrenovering kan låta som en enkel uppfräschning av ditt hem så är det ett projekt som kräver en investering i tid och pengar. Det finns mycket att tänka på innan du drar igång en köksrenovering. Vare sig du har en stor budget eller om du tänker utföra en billigare renovering, finns det en hel del att tänka på innan du börjar.

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
Fyll i vårt formulär, maila eller ring oss så bokar vi in ett personligt möte på plats hemma hos er. Där går vi igenom era önskemål och tankar inför denna kommande köksrenoveringen.
2. Vi lämnar en offert
Vi räkna på renoveringen av köket , tar in ev priser på material och beräknar snickarnas, rörmokarens och elektrikerns arbetstid för att utför jobbet fackmannamässigt.
3. [Det här gör vi]
Köket levereras. Vatten och el kopplas bort och det gamla köket rivs. Ofta passar man på att rikta upp väggarna innan byggnationen av ert nya drömkök kan börja.
4. [Det här gör vi]
Stommarna monteras upp först, sen luckor och passbitarna. El ska dras om och rör sla kopplas in innan vitvarorna kan installeras. Kakel/ stänkskydd sätts för att skydda väggarna..
5. Arbete avslutat
Efter köksmonteringen är klar och de sista skruvarna är satta går vi igenom hela köksrenoveringen. Vill kunden så kan en oberoende besiktningsman tas in. Jobbet faktureras sen efter godkännande.

Byt kök med final touch bygg!

Självklart uppfyller vi kvalitetskraven och är försäkrade för köksrenoveringen. Att byta köket har olika utgångspunkt som varierar från kund till kund. Vi ser alltid till att leverera säkra och väl fungerande resultat till alla kunder som söker sig till oss.

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.