Final Touch Bygg

Barumsrenovering

Nytt badrum tryggt och personligt

Att renovera badrummet är stort ingrepp i huset som kräver flera olika certifierade yrkesgrupper. Final touch Bygg erbjuder totalentreprenad av badrumsrenoveringar som vi utför tillsammans med våra certifierade samarbetspartners inom el, vvs och våtrumsbehörig plattsättning. 

badrumsrenovering företag västerås

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
En av våra snickare kommer och tittar på badrummet, där går vi igenom den tilltänkta badrumsrenovering och processen i det stora hela.
2. Vi lämnar en offert
När alla yrkesgrupper tittat på jobbet skickar vi offert för totalentreprenad av badrumsrenoveringen. Vi jobbar enbart med behörig personal.
3. [Det här gör vi]
Vi river ditt gamla badrum, och bilar upp för brunnar och rör som ska byta. Återuppbyggnaden startar och tak och väggar förbereds.
4. [Det här gör vi]
Golvet förbereds för golvvärme och flytspackling i fall mot brunn. Efter golvet är torrt monteras tätskikt av behörig våtrumsmontör.
4. [Det här gör vi]
Kakel på väggarna och klinker på golvet. Därefter monteras badrumsinredningen, duschvägg och toalett som installeras av rörmokare.
5. Arbete avslutat
Vi går gemensamt igenom det utförda arbetet och samtliga certifikat. Betalning sker via faktura. Välkommen till ditt nya badrum.
modern minimalist bathroom, bath, bathtub

Drömmer du om att renovera badrumet?