Final Touch Bygg

Altan & uterum

Soldäck, pooldäck, tralldäck med tak av kanalplast eller plåt, oisolerat eller isolerat uterum, med eller utan gjuten platta? Ett uterum är det perfekta sättet att binda ihop trädgården med huset och förlänga utesäsongen både på vår och höst!

Lugn, vi hjälper er från start till mål och vi tar fullt ansvar för konstruktionsberäkningar, materielleveranser och utförande.

Altan.bygge

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
Fyll i vårt formulär, maila eller ring oss så bokar vi in ett personligt möte på plats hemma hos er. Där går vi igenom era önskemål och tankar inför denna kommande byggnationen.
2. Vi lämnar en offert
Vi ser till att räkna på konstruktionen, tar in priser på material och beräknar snickarnas arbetstid för att utför jobbet fackmannamässigt. Därefter skickar vi en skriftlig offert till er.
3. [Det här gör vi]
Bygget startas med grunden, dvs det som ska bära din nya altan. Vi har tillgång till grävare om det behövs, men ofta går det att skruva markskruv som plintar. Därefter sätts stommen på plintarna.
4. [Det här gör vi]
Plintar och stomme anpassas efter kommande belastning. Trallen läggs på stommen och stolpar takstolar reses för taket. Ska uterummet inglasas mäts stolpar och takstolar in.
5. Arbete avslutat
Efter uterummet är klar och de sista plåtar är satta går vi igenom hela bygget. Vill kunden så kan en oberonde besiktningsman tas in. Jobbet faktureras sen efter godkännande.
Vi bygger på förtroende.

Vad Drömmer du om? soligt tralldäck eller isolerat uterum med golvvärme?

Tack vare våra 2 avdelningar Final Touch Bygg och Final Touch Mark så tar vi enkelt hand om totalentreprenaden när du ska bygga. Oavsett om ni ska bygga en enkelt tralldäck eller ett isolerat uterum med golvvärme så  hjälper vi er från ide till färdigt resultat.