Final Touch Bygg

Homestyling och inredning

Certifierad inredare och homestylist i Västerås

Som certifierad inredare hjälper jag våra kunder med att ta fram samt implementera inredningsförslag till både privatpersoner, företag samt offentliga miljöer. Jag jobbar både med det funktionella samt det visuella perspektivet och tar fram allt från moodboard, 3D-ritningar, möblering, färgsättning, material och belysning-schema. Det bästa med mitt jobb är att få förvandla dina drömmar till verklighet!

– Sandy Lundqvist, Certifierad inredare och homestylist på Final touch Sweden AB

Bild 5

Så här går det till:

1. Vi bokar ett hembesök
Tillsammans med vår certifierade inredare och homestylist Sandy hjälper vi er att förverkliga era inredningsdrömmar och skapa ert drömboende genom att ta fram ett inspirerande helhetskoncept. Vi skapar en visuell moodboard för att ni ska kunna se era designdrömmar växa fram. Därefter tar vi fram ett komplett inredningsförslag.
2. inredningsförslag
Efter det första mötet skickar vi ett kostnadsförslag. Om kunden ger klartecken ger hon sig ut och letar möbler, tyger, tapeter och färger, eller vad nu uppdraget består av, för att sedan visa upp ett helt färdigskissat koncept. Hon arbetar oftast mot offert genom hela projektet så att kunden inte ska få en otrevlig överraskning när allt är klart.
3. Det här gör vi
Projektet startas, om inredningsuppdraget innefattar några byggåtgärder eller måleritjänster utförs dessa först av Final touch bygg medans Sandu planerar tyger, möbler och den inredning som behövs. Välj Final touch Sweden AB för en trygg helhetslösning för både bygg och inredningsprojekt i Västerås.

Detaljerna som gör helheten

Final touch Sweden AB äger och förvaltar en möbeldesign som är designskyddad av EUIPA inom EU. The final touch, eller pricken över i:et översatt till svenska sitter ofta i detaljerna. Behöver du hjälp med inspiration och ideer, eller behöver du hjälp med att förverkliga dina egna designdrömmar? Hör av er!

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.