Final Touch Bygg

Klimatpositiva hus

Villor i harmoni med naturen med framtidens byggmetoder och materialval

Klimatpositiva hus

Vi på Final touch Bygg satsar på klimatpositiva hus. Kontakta oss på info@finaltouchbygg.se för kostnadsfri offert!

Vår senaste satsning för en trevligare framtid

Vår senaste och kanske mest spännande idé någonsin: Bygga klimatpositiva hus, till ett attraktivt pris i banbrytande design på tidigare obebyggda naturtomter på lagom avstånd från städerna.

Inom kort exploaterar naturtomter i Mälardalen nära dig. Vi bygger klimatpositiva hus i harmoni med naturen, med framtidens byggmetoder och materialval. Vill du vara med på en resa som förändrar på riktigt?

Nu tar vi till vara på de goda krafterna inom Final touch koncernen för att gemensamt skapa något gott för framtiden och ge lite tillbaka till jordklotet. Att utmana bostadsmarknaden, bryta barriärer och öppna nya marknader för att bidra till ett hållbart samhälle där flera har råd att leva och bo är en självklar drivkraft för oss.

Intresserad av att veta mer? Lämna din intresseanmälan i formuläret nedan eller ring oss på 021 48 08 508 så berättar vi mer.

Bygg ditt nya klimatpositiva hus med oss

Kontakta oss för kostandsfri offert: info@finaltouchbygg.se eller ring: 021 48 08 508

Dela den här nyheten:

Fler nyheter

Klimatpositiva hus

Villor i harmoni med naturen med framtidens byggmetoder och materialval Klimatpositiva hus Vi på Final touch Bygg satsar på klimatpositiva hus. Kontakta oss på info@finaltouchbygg.se

markskruv billigt
Final Touch Bygg Nyheter

Markskruv

Markskruv även kända som skruvpålar, är ett innovativt och hållbart alternativ till traditionella fundamentsystem. Dessa stålpålar används för att stödja strukturer som soldäck, staket eller

Kontakta oss

Vi hjälper dig med ditt byggprojekt. Gratis offert.

Eller maila:

info@finaltouchbygg.se

Den här webbplatsen använder Cookies. Tryck på "Okej!" för att godkänna eller läs mer genom att trycka på kakan. Du hittar även GDPR information.